1.Team Speak 3/mikrofon (jeśli nie posiadasz to nie masz co wypełniać dalej podania) posiadam
2.Wiek: (nie przyjmujemy osob ponizej 18 lat) mam 17 lat. 02.02.1994
3.Nick: Luisue
4.Imie: Paweł
5.Level postaci: -
6.Klasa postaci: Archer--->Acrobat
7.Doświadczenie z grą: CBT Dragon Nest Sea
8.Stan Aktywności: Codziennie odwiedzanie gry i forum.
9.Stan Zaangażowania (Pomoc innym, gra zespołowa, etc.): Dobrym party nie pogardze, a pomoc innym w miare mozliwosci.
10.Krótko o Sobie (Zajęcia, Hobby itp.) : Gry, Sport, maga, anime, medycyna
11.Czemu akurat Paradise: Znam tu kilka osob z cbt i naprawde przyjemnie mi sie z wami gralo.
12.Czego oczekujesz od naszej gildii? : Przede wszystkim party i wspolnej zabawy.
13.Czemu powinniśmy Ciebie przyjąć? : Nie sprawiam zadnych problemow, do party chetnie sie przylacze i moge pomoc innym, gdy zajdzie taka potrzeba.
PS: Wiem, ze nie spelniam wymagania co do wieku, ale na poprzednim forum moje podanie zostalo poztywnie rozpatrzone, wiec mysle ze i tu tak bedzie. Jezeli jednak moje zgloszenie zostanie odrzucone, to prosze chociaz o sprawdzenie mnie podczas okresu probnego lub czegokolwiek co pomogloby mi dostac sie do gildii, poniewaz naprade mi na tym zalezy.
Baahl napisał:
2.Wiek: (nie przyjmujemy osob ponizej 18 lat) mam 17 lat. 02.02.1994
5.Level postaci: -
PS: Wiem, ze nie spelniam wymagania co do wieku, ale na poprzednim forum moje podanie zostalo poztywnie rozpatrzone, wiec mysle ze i tu tak bedzie. Jezeli jednak moje zgloszenie zostanie odrzucone, to prosze chociaz o sprawdzenie mnie podczas okresu probnego lub czegokolwiek co pomogloby mi dostac sie do gildii, poniewaz naprade mi na tym zalezy.
Witam:)!
Pisząc u nas Podanie również przyjmujesz nasze zasady, zasady które prawie każdy musi przestrzegać a za razem je spełniać w 110% ( Bez wyjątków).
Co do Twojego wieku jak i we wcześniejszym poście napisałem to i tu teraz się powtórzę Sprawdzimy Cię w najbliższym czasie czyli 16stego . Obecność obowiązkowa przed OBT jak nie ja to oczywiście Moi Koledzy "Emsse lub Karas" Cię Sprawdza
Ja chciałbym się jeszcze dowiedzieć z jakimi grami miałeś przyjemność.